Telefon

070-6623636

info@curado.se

Öppettider

Mån - Fre: 12:00-18:00

Idag är jag tillbaka på jobb, i alla fall några timmar. Har varit en tung vecka med ryggskott! Men nu är jag på bättringsvägen.

Förutom kunder så har jag fullt upp med annat på jobb idag. Ska ta med lite pappersarbete och passa på att göra det mellan kunderna. Kan eventuellt också stjäla lite tid av My, om hon har, till att behandla mitt ansikte lite. Och lägga mig under värmelampan på Rogers rum och värma upp ryggen lite. Det fungerade i alla fall bra igår med värme.

I helgen är jag helt ledig från mina två jobb, så jag ska till familjens årliga pepparkaksbak hos mormor på lördag och julpynta på söndag! Om ryggen hänger med dvs. Men jag klarar inte av att ligga ner mer. Så något blir det. Kanske får skippa att putsa fönsterna, men lite adventsstakar måste upp.

Vi har dessutom julpyntat i salongen nu. Där är jättemysigt med mycket ljus. Kanske får till en bild jag kan visa! Men det blir ett senare projekt!

Trevlig första adventshelg allihopa!

/ Sandra

Rekommenderade artiklar