Telefon

070-6623636

info@curado.se

Öppettider

Mån - Fre: 12:00-18:00

Curado Skönhet & Hälsa är en grupp av företag som riktar sig till privatpersoner och företag. Vi finns i det vackra stationshuset i Lomma, där vi försökt behålla den gamla atmosfären. Vi tillhandahåller allt från fotvård, konstnaglar, massage och olika skönhetsbehandlingar till traditionell kinesisk medicin åt våra kunder och patienter. Personalen är välutbildad med god erfarenhet. Du kan med trygghet vända dig till oss, så hjälper vi dig!

Varmt välkommen till oss!
Jenny, Roger och Rabia

 

Jenny  är diplomerad nagelteknolog sedan vintern 2013. Gick en fransstylist utbildning i slutet av Mars 2014.

Hon har alltid haft ett stort intresse för det kreativa. På fritiden gillar Jenny att vara med familjen samt vänner och hennes stora passion är att resa.

Roger Svensson är uppvuxen i Piteå. Han är diplomerad akupunktör och utbildad vi Nei Jing Akademien i Enköping, Seamen´s hospital och Xian Shan hospital i Shanghai, Kina. Han har också studerat västerländsk medicin vid Medicina futura i Umeå. Roger har jobbat som akupunktör sedan 1998 och är medlem i Svenska Akupunkturförbundet. Vid sidan om vidareutbildningar finns ett stort trädgårdsintresse och han är lycklig ägare till en kolonilott, men även resor, mat och dryck ligger honom varmt om hjärtat. En riktig livsnjutare!
Rabia Altintas  har utbildat sig på Cidesco kosmetologskolen i Danmark och blev examinerad 2017. Rabia jobbar med hudvård, Fotvård & Massage.