Telefon

070-6623636

info@curado.se

Öppettider

Mån - Fre: 12:00-18:00

Boka din tid gör du antingen via vår onlinebokning (BOKA-knappen här nere) eller via telefon 076-8784231, eller på plats i vår salong.

Inne på vårt bokningssystem kan du se vilka behandlingar vi erbjuder, hur lång tid de tar och vad de kostar.

Att tänka på före din behandling & bokningsregler:

  • För ej avbokad tid eller avbokning senare än 24 timmar innan din tid debiteras du 100 % av behandlingskostnaden.
    Varför? – När du bokar din behandling, så inleder vi ett avtal. Du förbinder dig att komma till salongen vid en överenskommen tid för att köpa en behandling. Vi förbinder oss i sin tur att reservera denna tid för dig och inte sälja den till någon annan.
  • Kom i god tid till din behandling. Kom gärna 5-10 minuter innan din tid, så du hinner varva ner och koppla av. Tiden du bokat är din tid och kommer du för sent, så försvinner de minuter från din behandling, eftersom nästkommande kund inte ska bli drabbad.
  • Skulle du bli sjuk, har du rätt att BOKA OM din behandling även inom de 24 timmarna. Bokar du däremot AV tiden helt inom de 24 timmarna så debiterar vi dig hela beloppet. Detta gör vi eftersom vi inte hinner få in någon annan på så kort varsel.
  • Avbokningar kan göras via mailet du får när du bokar din tid via bokadirekt.se. Annars går det bra att tala in på telefonsvararen. Är det inom de 24 timmarna, vill vi endast ha avbokningen via telefonsamtal med någon av oss i salongen.
  • Finns det ingen tid som passar dig?
    Tveka inte att ringa oss, så gör vi allt vi kan för att lösa det åt dig. Receptionstiderna är inte samma som behandlingstiderna och vi jobbar även kvällar och helger och vi förlänger våra kvällar om vi har efterfrågningar.

Varmt välkommen att boka dina tider!