Telefon

070-6623636

info@curado.se

Öppettider

Mån - Fre: 12:00-18:00

 

Nu har jag testat den nya massagepeelingen som My har fått in. Vet inte helt hur den fungerar, men gud så skön den är!

Det börjar med att den småriver lite i huden när hon smörjer in den, så det känns som om all gammal hud försvinner, sen börjar hon massera in den, så de riviga kornen försvinner och kvar blir en mjuk lotionolja som doftar något så himmelskt. Jag kan nog inte ens förklara den doften, det är nästan lite beroendeframkallande. Kunde jag haft den som parfym, så hade jag haft det!

Detta är verkligen något ni måste prova. Jag kände mig totalt avslappnad efteråt och ville bara sova. Huden kändes och såg slätare ut efteråt och jag längtar tills nästa gång jag ska göra detta!

/ Sandra

Rekommenderade artiklar