Telefon

070-6623636

info@curado.se

Öppettider

Mån - Fre: 12:00-18:00

Har du torra och vintertrötta händer? Eller kanske fötter med hälsprickor eller fnasiga armbågar? Då ska du testa dunderkuren med paraffinbad!

Behandlingen för händer går till som så att man först tvättar sig med tvål och vatten. Därefter peelar man bort döda hudceller med en härlig skrubb för att sedan smörja in händerna med en mjukgörande och återfuktande inpackning. Sen doppar man ner händerna i paraffinbadet i omgångar, och låter det sedan verka i ca 10 minuter inlindat i handdukar. Man drar sedan av paraffinet och torkar av överflödet av inpackningen. Till sist återstår en skön handmassage med en hudlotion.

Paraffinbad används bl a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra händer och för att lindra smärtan vid artrit och reumatism.  Värmen från paraffinet ökar genomträngningen av inpackningen och huden blir mjuk och sammetslen.
Paraffinbehandlingar passar både händer, armbågar och fötter.  Paraffinbad rekomenderas dock inte om man har sår, utslag, vårtor eller eksem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Under februari månad har vi erbjudande på paraffinbad. Pris: 135 kr (ord. 195 kr). Dessutom kan du köpa ett 5-kort på paraffinbad och få den 5:e behandlingen helt gratis! Pris: 540 kr (ord. 780 kr).

Välkommen att boka en behandling redan idag!

Rekommenderade artiklar