Telefon

070-6623636

info@curado.se

Öppettider

Mån - Fre: 12:00-18:00

När vår Qi (energi) försvagas upplever vi trötthet, får svårare att koncentrera oss och vårt sinne känns matt. Recharge innehåller några orientens mest kraftfulla adaptogener (stödjer immunförsvaret) som också ger oss mer energi – fysiskt och mentalt.


Gynostemma pentaphyllium, Herba (Jiao Gu Lan), stärker och reglerar Qi i kroppen, vilket betyder att den är både energihöjande och aktiverar organfunktioner. Gynostemma är känd som ”söderns ginseng i Kina och används i både öst och väst för dess adaptogena, antioxidant och stärkande egenskaper. Gynostemma har flertalet användningsområden. I Recharge används den för sin stödjande effekt på immunsystemet, men den har även en unik förmåga att stödja balansen i flera olika kroppssystem: cirkulationen, matsmältningen, immun- och nervsystem. De kemiska beståndsdelarna som ansvarar för den adaptogena effekten är saponiner (triterpene glycosider eller gypenosider). Det finns ungefär fyra gånger fler saponiner i Gynostemma än i Ginseng. Det finns fler än 100 olika gypensoider i Gynostemma, alla väldigt lika de ginsengoiderna som finns i Ginseng och Ryskrot.

Astragalus membranacei, Radix (Huang Qi), stärker Qi och Yang (kroppens varma, aktiva energi) och är också en välkänd kraftfull adaptogen som stödjer immunsystemet och hjälper till att höja energin i kroppen.

Eleutherococcus senticosi, Radix (Ci Wu Jia)/Ryskrot, stärker Qi. Ryskrot är en välkänd kraftfull adaptogen som stödjer immunsystemet och hjälper att höja energin i kroppen.

Rekommenderade artiklar