Telefon

070-6623636

info@curado.se

Öppettider

Mån - Fre: 12:00-18:00

Lóreàl fiberceutic är en fiberinpackning för håret som bygger upp håret och reparerar skadade fiber! För en extra boost, kom in och få en ännu mer djupgående fiberinpackning hos mig för 220 kr. Under tiden får du massage av hårbotten! Avslutas med styling.

Jag har märkt att det är många som inte riktigt vet hur man ska använda inpackningar. Hur ofta? Efter schampot, eller balsamet? Behöver man använda balsam när man har inpackning? Osv.

Hur ofta beror på ditt eget hårs kvalité. Vissa behöver några gånger i veckan till att börja med och andra någon gång i månaden. Det brukar man känna efter själv. Håret ska inte bli för torrt och frissigt helt enkelt.

Man ska ha inpackningen efter schampot. Och ja, efter inpackningen ska man ha balsam. Jag vet att olika frisörer gör på olika sätt. Därmed kan man bli rekommenderad olika tips. Men jag kan förklara lite hur det funkar med schampo, inpackning/masker och balsam:

Schampo öppnar upp ett hårstrås fjällskikt. Se håret som en kotte, när du schamponerar öppnar kotten upp sig och rensar ut smuts och fett. Tvättar du håret 1-2 ggr per vecka, sachamponera 2 ggr. Schamponerar du oftare, räcker en gång gott och väl.
Inpackningen går sen in i håret och reparerar inifrån och mjukar upp hårstrået.
Balsamet som man behöver efteråt är för att stänga hårstrået. Kotten sluter då sig.

Väldigt enkel förklaring, men ack så viktig 🙂

249 kr kostar denna inpackningen!

Välkomna in!

Rekommenderade artiklar