Telefon

070-6623636

info@curado.se

Öppettider

Mån - Fre: 12:00-18:00

God fortsättning allihopa!

Hur går det med alla era nyårslöften? Mina går sådär. Vill gärna skylla ifrån mig på saker, men det är bara dåliga undanflykter. Har ni också det så? Huvudvärk i två dagar. Det kan man väl få skylla lite på?? Hade så ont så jag lade mig vid 21 igår! Det är inte likt mig kan jag säga! Jag har inget direkt löfte, det är mer att jag ska ta tag mer i saker och ting och ändra mina (o)vanor. Det funkade i två dagar. Jag fick jättemycket gjort då i alla fall! Huvudvärken har lagt sig lite och jag tänkte ta tag i det igen idag!

Det känns som om jag inte gjort annat än att bygga naglar de senaste veckorna och det är jättekul. Det blir som en övning för mig och det är så kul att se hur glada kunderna blir. Jag har fotat två nagelbyggningar som jag gjort nu under dessa två veckor och här kommer de…:

Runda tippar med rosa glitter nedanför. Bilderna är klickbara, om ni vill se dem i större skala!

Dessa är min kompis som ville vara nyårsfin! Glittriga! Klickbar.

Jag vill också påpeka att jag inte läser till nagelteknolog eller något sådant någonstans! Jag är självlärd, med hjälp av diplomerade nagelbyggare. Bara så att alla vet det redan innan de bokar.

Nu ska jag jobba vidare.

/ Sandra

 

Rekommenderade artiklar