Telefon

070-6623636

info@curado.se

Öppettider

Mån - Fre: 12:00-18:00

Idag är Roger åter igen på ikea för att handla en bokhylla. Det kommer bli bra med alla hans böcker i ordning. Killen har ju en tendens att samla på sig.

Senare ska jag själv åka iväg och handla skyltmaterial till butiken. Hoppas jag hittar det jag behöver! Måste ju kunna visa upp våra erbjudanden.

Igår hade vi lunchmöte och diskuterade julen lite med events och erbjudanden. Det kommer bli en jättemysig jul tror jag. Barnens dag fylls på hela tiden och vi hoppas det blir en årlig tradition hädanefter. Vi får se hur bra det går detta året. Vi insåg också att vi behöver fler lampor, för det är lite mörkt på kvällarna. Roger köper en lampa idag när han är på ikea. Sen får vi se vad vi får upp och när vi får upp det.

Med risk att låta skrytig, så vill jag bara säga att jag stormtrivs med Roger och My. Vi vet precis var vi har varandra och är inte rädda för att prata om allt. Man kan ringas på en ledig dag och prata om allt och inget en halvtimme. Så skönt! När jag väl är på jobb, vill jag aldrig gå därifrån, för allt känns så himla bra. Så ska det vara på ett jobb! Det ska inte kännas som ett jobb. Vi hjälper varandra med det mesta. Vi försöker lösa allt som kommer i vår väg tillsammans. 
Jag är så glad att jag har er!

/ Sandra

 

Rekommenderade artiklar