Telefon

070-6623636

info@curado.se

Öppettider

Mån - Fre: 12:00-18:00

Kan du hjälpa dina patienter att bli av med smärta på tio sekunder?

Intensivkurs i AkuNova/Akupunktur2000

På 1990-talet såg en ny revolutionerande akupunkturmetod dagens ljus, AkuNova, eller som metoden tidigare kallades – Akupunktur2000. Ett mikroakupunktursystem som är enkelt att lära sig och enkelt att behandla med. Metoden ger dessutom mycket snabba resultat. Man får resultat på ca åtta av tio patienter vid första behandlingen. Totalt sett får ca 90-95% av patienterna hjälp. Få antal nålar används och som sagt, de flesta patienter upplever resultat på en gång.

Kursen omfattar behandling av:

– Smärta

– Ögonsjukdomar

– Yrsel

– Depression

– Allergi

– Mm…

 

Kurserna hålls på Curado, Järnvägsgatan 7, 234 31 Lomma. Kostanden för kursen är 3.500 kr plus moms (4.375 kr). Kompendium ingår. Betalning görs på Bg:  5713-8929 senast två veckor före kursstart. Anmälan är bindande och betalas inte tillbaka senare än en vecka före kursstart. Anmälningsavgiften är 500 kr inkl. moms (ingår i kursavgiften) och betalas inte tillbaka vid uteblivet deltagande. Intyg efter genomgången kurs erhålles. Antalet platser på kursen är begränsat, så det är först till kvarn som gäller. För anmälan och mer information  – kontakta Roger Svensson.

Tel: 070 – 662 36 36

E-post: roger@curado.se

Kursen omfattar en hel del praktik och vi behöver många patienter till den. Har du någon eller några smärtpatienter är de välkomna. Hör av dig så bokar vi in dem.

Akupunktören Roger Svensson är den akupunktör som antagligen jobbat längst och mest med AkuNova i Sverige och är mest troligt den enda läraren också. Han har hållit ett flertal kurser runt om i landet sedan flera år tillbaka. Kurser hålls några gånger per år. Hör av dig så får du veta när nästa kurstillfälle är!

Roger Svensson,

Dipl. TKM Akupunktör