Telefon

070-6623636

info@curado.se

Öppettider

Mån - Fre: 12:00-18:00

En behandling kan vara så mycket. Avslappning efter en hård dag. Den kan göra att man samlar kraft inför en krävande uppgift. Den kan vara en belöning efter en ett par jobbiga veckor. Det kan också vara en helt enkel lyx att unna sig! Oavsett kan du stanna en stund och vila upp dig och fylla på ditt energiförråd.

Vi har ett brett utbud av behandlingar och du kan passa på att ta flera behandlingar under samma besök. Vi har behandlingar från topp till tå som får dig att känna dig som en ny människa när du går här ifrån.

Är du osäker på vilken/vilka behandlingar som passar dig, är du välkommen att ringa oss på 040-21 90 80 eller släng iväg ett mail till info@curado.se, så skräddarsyr vi dina behandlingar efter dig och dina behov.

Friskvårdscheckar!
Vi tar emot Friskvårdscheckarna på massage, fotvård eller akupunktur. Friskvårdschecken är personlig och kan inte överlåtas till någon annan och kan inte användas på annan behandling än de ovannämnda.

Vill du veta mer om vad en behandlingarna innefattar och pris, så klicka på ”Boka”-fliken och klicka på ”Boka”-knappen för att ta er vidare. Där kan du även boka din behandling/-ar.