Semestertider!

Hej!

Vi vill bara meddela att det kan förekomma lite oregelbundna öppettider i receptionen de närmsta veckorna på grund av att vissa av oss har lite semester. Vi hoppas ni har överseende med detta. Är ni osäkra på om vi har öppet är ni varmt välkomna att slå en pling eller skicka ett mail och fråga om vi är här, innan ni tittar förbi.

Behandlingar kommer dock pågå precis som vanligt, så tveka inte att höra av er om ni är sugna på att boka en tid! Enklast gör ni det här via hemsidan, men det går även bra att göra det på telefon 040 – 21 90 80.

Hoppas ni alla har det riktigt bra i sommarvärmen. Ta hand om er!

/ Somriga hälsningar från oss på Curado

Kommentarer inaktiverade.

[BACK TO TOP ↑]

Vi finns här!

Jenny & Rabia finns på Bredgatan 24, Lomma. Inne på Salong Beaute. Roger finns i Jackriborg, Köpmannagatan 29 A, inne på Valeo.