Telefon

070-6623636

info@curado.se

Öppettider

Mån - Fre: 12:00-18:00

Från och med den 1:e mars öppnar vi vår onlinebokning. Det gör det lättare för er kunder att se vilka lediga tider vi har, och ni kan i lugn och ro boka er tid. Det är väldigt enkelt! Ni går in under BOKA-fliken längst till höger på hemsidan och klickar sedan vidare på Boka-knappen. Ni länkas då vidare till bokningssidan.

Självklart kan ni fortfarande både ringa och maila för att boka en tid. Och skulle det vara så att ni inte hittar någon tid som passar er i bokningssystemet, tveka inte att ringa oss på 040 – 21 90 80, så försöker vi lösa det!

Fram tills den 1:e mars ber vi er dock att ringa för att boka er tid. Men där efter är det fritt fram att använda onlinebokningen!

Varmt välkomna att boka er tid!

/ Vi på Curado

Rekommenderade artiklar