Telefon

070-6623636

info@curado.se

Öppettider

Mån - Fre: 12:00-18:00

Nästa vecka kommer äntligen vår beställning med kinesiska örter. Det har dröjt lite bland annat på grund av att det är nya regler i EU om vad som får stå på burkarna. Jag ville inte ta hem örter innan detta var klart.

Då kommer det att finnas:

Wellness som traditionellt används som ett utrensande tillskott vid exempelvis förkylningar och lättare hudinfektioner.

Detox som traditionellt används för att rensa ut och rena kroppen.

Relax som traditionellt används till att lugna stress och främja avslappning och samtidigt gör dig fokuserad.

Recharge som traditionellt används till att höja energin till en bättre nivå. Recharge innehåller några orientens mest kraftfulla adatogener (stödjer immunförsvaret) men som också ger oss mer energi – fysiskt och mentalt.

VitalizeX som traditionellt används till att öka din lust och njutning. Högsta betyg i test i både Expressen (5 getingar) och Aftonbladet (5+). Rekommenderas av ledande sexrådgivare. Svensk dubbelblindstudie genomförd 2008 bevisar den lust- och njutningshöjande effekten.

/Roger

Rekommenderade artiklar