Telefon

070-6623636

info@curado.se

Öppettider

Mån - Fre: 12:00-18:00

Känns lite ensamt idag här på Curado. My har sin lediga dag och Sandra är sjuk. Tur att jag nästan är fullbokad idag. Hade varit värre om jag var sysslolös! Är så glad att bokningarna ökar för var dag som går.

Vi har börjat julpynta lite. Känns lite konstigt då det inte är någon snö. Men mig gör det inget. Jag gillar inte snö och halka. Det var bland annat därför jag flyttade till Skåne. Men jag lär nog få snö eftersom jag åker upp till Piteå den 16 december och stannar över jul. Så det får räcka med snö för min del i vinter.

Nu är det dags för lunch och sen får jag se om jag hinner sätta upp en hylla i det stora behandlingsrummet innan nästa patient kommer. Annars får jag ta det imorgon.

Ha en bra dag och håll er varma i kylan och blåsten!
/Roger

Rekommenderade artiklar