Telefon

070-6623636

info@curado.se

Öppettider

Mån - Fre: 12:00-18:00

Hejsan,

Idag har jag fått mitt arbetsbord (vagn med frisörsaker inuti)! Jippiiii! Och målaren ska måla i receptionsdelen. Så till helgen kan jag förmodligen sätta upp hyllor! Vill visserligen inte ropa hej…, men jag vill ju att det ska bli klart! Om man skriver det, kanske det går i uppfyllelse? 😉

Annars har jag kunder idag! Hoppas det inte stör att han målar, måste ju kunna jobba!

För er som vill ha lite koll på hur vi jobbar:

Vi har öppet i receptionen 10.00-18.00 måndag-fredag som vanligt!

Sandra är ledig måndagar
My är ledig onsdagar
Roger är ledig fredagar

Behandlingstider har vi ändå utöver receptionstiderna, alltså även på kvällar och helger enligt överenskommelse! Bra va?

/ Sandra

Rekommenderade artiklar