Telefon

070-6623636

info@curado.se

Öppettider

Mån - Fre: 12:00-18:00

Hejsan,

Igår fick vi handlat en del! Nu känns det nästan klart med inhandling. Så skönt! När vi var klara köpte jag med mig mat hem och åt, sen fick jag en jättejobbig huvudvärk (var är Roger när man behöver honom och nålarna?) så jag somnade en stund, sen mådde jag lite bättre.

Idag har jag skickat iväg första mailutskicket till alla emailadresser vi hade i vårt kundregister. Vill ni också få mailutskick och erbjudanden, så maila oss på info@curado.se. Samma gäller om ni vill plockas bort från listan (går även att göra i själva mailet), men vem vill det egentligen? 🙂

Ikväll ska vi börja flytta lite saker till lokalen. Vi har inte telefonen där än, så om ni försöker ringa, så gör det på våra mobiler istället. Den kopplas in innan måndag i alla fall.

Nu ska jag äta lite lunch, så jag orkar med att bära alla tunga saker som ska in ikväll. Har även fått mina stora möbler så jag kan börja jobba! YES!

/ Sandra   

 

Rekommenderade artiklar